Link to links

 

GODE DYRE RÅD.

 

 

Denne Hjemmeside er skabt for at hjælpe dyreelskere med gode råd om dyr.Det handler først og fremmest om at fortælle om pasning og pleje af kæledyr og hobbydyr men også om at hjælpe med at anskaffe dyr. Derfor kan du også klikke på banneret for  dyrehandlerannoncer og her se hvilke særlige dyr, de har til salg.Hvis du bare holder af dyr er du velkommen til at surfe rundt og læse om dem, enten i pasningvejledningerne eller om mere generelle zoologiske emner.

 

Hjemmesiden er nystartet ( 2008 ) og vil blive udviklet i løbet at de næste år. Der vil komme mange hundrede sider med informationer, og der vil forhåbenligt være rigtig mange dyrehandlere, som vil pege på deres udvalg af særlige dyr.

Der vil måske også komme et debat forum, men det er ikke afklaret hvornår.

 

Pasning

 

Under pasning kan du finde pasningsvejledninger på en masse dyr - og flere vil komme til hen ad vejen. Læs om dyrets baggrund, hvor og hvordan de anskaffes, indretning af bure, fodring, håndtering og meget mere.

 

Dyrehandlerannoncer

 

Her kan du først og fremmest se hvilke dyrehandlere, som har særlige dyr til salg. Så hvis du leder efter en papegøjehun til din han eller en special slags gnaver eller krybdyr så klik ind på dyrehandlere i dit område og se hvad de har. Du kan nok ikke læse , om de har undulater, hamstere, eller zebrafisk. Hvis du leder efter sådanne kæledyr så gå ned og besøg dyrehandleren. Det er et lidt "nyt" koncept, at man selv skal klikke sig ind på en annonce, men det er enormt praktisk for den målrettede søger.

 

Zoologisiderne

vil fortælle en hel masse om dyr både naturhistorie og tør zoologi F.eks dyrs systematisk eller deres bygning og udvikling.

 

Dyr og samfund 

Særlige dagsaktuelle emner eller det kan være information omkring dyrebeskyttelse, ind-og udførelse af dyr, fredninger eller andre restriktioner osv.

 

links vil henvise dig til andre hjemmesider med gode råd om dyr og dyre-hold mv.

 

I leksikon afdelingen kan du måske finde betydningen af et biologisk udtryk du ikke har mødt før.

 

Der er i princippet copyright på alt materiale på denne hjemmeside, men derfor er du alligevel velkommen til at printe sider ud herfra til dit eget brug eller til undervisning. Men vær sød at anføre på ALT materiale, hvor du har hentet det fra. Det vil jeg selv forsøge at gøre med de ting jeg låner fra andre.

 

Zoolog,  Leif Øgaard, Østerbro  2008

 

Leif@godedyreraad.dk

 

 

 

 

 

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.godedyreraad.dk

 caresheets

Petshop ads  

  Zoologi

  Animals and society

  debat/blog/contakt

dictionary

good animal jokes

Leif CV - DK

Leif CV - UK